Gerrit Voskamp begon in 1989 in Hall een klein verhuurbedrijf van o.a. handgereedschap en aanhangwagens. Samen met zoon Bardo groeide deze ‘handel’ in de loop der jaren uit tot een volwaardig verkoop-, verhuur- en reparatiebedrijf.

Vanaf januari 2005 is Voskamp Hall onder leiding van Bardo gevestigd aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek.

Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan paardentrailers en aanhangwagens voor zowel bedrijven als particulieren, nieuw maar ook gebruikt. Wij hebben hierin het dealerschap van diverse merken.

Op de bovenverdieping van de grote hal bevinden zich koetsen; marathonwagens, recreatiewagen etc. Ook hier voor elk wat wils, nieuw en gebruikt. Uw specifieke wensen kunt u met ons overleggen.
Voor koetsonderdelen hebben wij zelfs een uitgebreide webwinkel, maar natuurlijk kunt u de producten ook bij ons afhalen.

Heel belangrijk is onze royale werkplaats, waar reparatie en BOVAG onderhoudsbeurten kunnen plaatsvinden. Ook de nodige aanpassingen/vervangingen van bijvoorbeeld wanden en vloeren kunnen wij uitvoeren. Ons onderdelen magazijn is ruim voorzien en ook deze zijn voor de doe-het-zelver te verkrijgen.

De verhuur van aanhangwagens en bouwgereedschap is uitgebreid met steigermateriaal en hoogwerkers.

Tot slot is er een afdeling van buitenspeelgoed met o.a. trampolines en skelters van het merk BERG.

Voskamp Hall is zoals u leest een veelzijdig bedrijf en door onze ruime openingstijden kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht.

 

Onderstaand luchtfoto’s van de oude en huidige locatie.

Oude en Nieuwe locatie Voskamp Hall

Oude en Nieuwe locatie Voskamp Hall