AANHANGWAGEN IN ZUTPHEN

WILT U EEN AANHANGWAGEN KOPEN OF LEASEN IN ZUTPHEN?

VoskampHall is dé aanhangwagen leverancier van Gelderland. VoskampHall heeft een ruim aanbod nieuwe en tweedehands aanhangwagens voor Zutphen. Bij VoskampHall kunt u ook een aanhangwagen kopen op afbetaling. U bepaald zelf de leasetermijn en betaald een vast laag bedrag per maand. Ons assortiment aanhangwagens bestaat uit autoambulances, plateauwagens, bagagewagens, motortrailers, gesloten aanhangers, transporters, aanhangwagens met huif en kipper aanhangers. Onze aanhangwagens zijn verkrijgbaar als enkelasser, tandemasser en tridemasser.

AANHANGWAGEN VERHUUR IN ZUPTHEN

VoskampHall heeft verschillende soorten aanhangers welke u kunt huren. Zo kunt u een gesloten aanhanger, motortrailer, autoambulance, bagagewagen, koelaanhanger, schamelwagen, kipper, paardentrailer of een allround open aanhangwagen bij ons huren. Bekijk de prijzen en mogelijkheden op onze website onder verhuur. Ook kunt u via onze website een verhuur aanhanger reserveren.

HAPERT AANHANGWAGEN IN ZUPTHEN

Bent u op zoek naar een aanhangwagen van het markt leidend merk HAPERT? Dan bent u bij VoskampHall aan het juiste adres. Wij zijn Premium HAPERT-Dealer voor gemeente Zutphen en omgeving. Dus bent u woonachtig in Warnsveld, Hoven, Bronsbergen, Warken of Zutphen en op zoek naar een HAPERT aanhangwagen? Kom dan langs bij VoskampHall. Ons team van specialisten staat u graag te woord.

AANHANGWAGEN ONDERDELEN EN REPARATIE IN ZUTPHEN

Is uw aanhangwagen toe aan een BOVAG-onderhoudsbeurt? Of heeft u schade aan uw aanhangwagen? Dan bent u bij VoskampHall aan het juiste adres. Dankzij een compleet uitgeruste werkplaats waarin echte vakmannen aan het werk zijn kunnen wij vrijwel alle aanhangwagen reparaties, keuringen en onderhoudsbeurten direct uitvoeren. Ook voor aanhangwagen onderdelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een flink aantal aanhanger onderdelen op voorraad. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor meer informatie.

AANHANGWAGEN LEASE

Heeft u niet de financiële ruimte om een aanhangwagen in één keer te betalen? Geen probleem! Bij VoskampHall kunt u eenvoudig een aanhangwagen leasen. U betaald dan over een door u gekozen periode een vast bedrag per maand.

Voskamp Hall voor aanhangwagens en paardentrailers

Wij verkopen en onderhouden diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Henra, Anssems en Hulco.

Tevens verhuren wij:  hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers.

Onze klanten vertellen: