Kerstgroet 2017 Voskamp Hall

Fijne feestdagen

Namens het gehele team van Voskamp Hall, wensen we u fijne feestdagen en een veilig 2018.

Ook volgend jaar staan we weer klaar voor u met skelters, aanhangers, paardentrailers en marathonwagens voor uw pony of paard.

Kijk rond bij Voskamp

Neem een kijkje bij ons binnen!

Vanaf je luie stoel even een aanhanger of een koetsonderdeel uitzoeken? Dat kan nu! Via Google StreetView kun je nu door ons pand heen lopen.

Dan zie je pas wat onze keus is. Als je uitgerust bent, kom dan aan om het LIVE te zien.

Getoonde beelden zijn een moment opname!

snelheid buitenland aanhanger

WEET HOE HARD JE MAG

Tiger marathonwagen enkelspan VoskampHall-9447

Tiger Enkelspan marathonwagen

grondplan-flanders-horse-expo-2017

Ook in Belgie staan we op de beurs

Tijdens de Flanders Horse expo in Gent staan we dit jaar met een groot aantal marathonwagens.

Een grote europeese beurs waar de diverse disciplines van de paardensport te zien zijn. Door de vele demonstraties kunt u altijd inspiratie opdoen.

Op zondagnamiddag wordt er gemend!

Wim de Poorter zorgt samen met een aantal Belgische toppers voor een spectaculaire demo-wedstrijd met pony’s en paarden!

Als afsluiter wordt ook de Grote Prijs Willy Naessens gereden waarbij de beste menners van het VLP  indoorseizoen aan de start komen voor een spannende finale!
We zien u graag in Gent. Hal 1 postite 1700

Openingstijden

Vrijdag: 9-22.00 uur

Zaterdag: 9-22.00 uur

Zondag: 9-18.30 uur

Hapert-afbeelding ik weet gewoon dat mijn kipper het aankan

Hapert brengt je verder!

WERK MET DE STERKSTE AANHANGWAGEN

Op uw aanhanger moet u altijd en overal kunnen rekenen. Dag in, dag uit. Daarom neemt u alleen genoegen met de allerbeste transportoplossing, die elke klus aankan en dat iedere dag weer bewijst. Net zo belangrijk is dat elke lading snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat is ook de reden waarom u de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw aanhangwagen. Daarom kiest u voor een HAPERT aanhanger van VOSKAMP HALL.

WHATEVER THE CHALLENGE
IS…BRING IT ON!

HAPERT ontwikkelt de allersterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Altijd met het oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Wij nemen geen genoegen met gemiddelde kwaliteit, we gaan voor perfectie. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om elke klus te klaren. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

voskamphall-9301

Voskamp Hall neemt Stalhouderij ’t Woud over.

Overname Koetsenverkoop Stalhouderij ’t Woud, Schijndel

Met ingang van 1 november 2016 worden de in- en verkoopactiviteiten van de koetsenverkoop, de voorraad en het dealerschap van “Glinkowski Rijtuigen” overgenomen door Voskamp Hall in Eerbeek.

Bardo Voskamp: “wij verheugen ons op de unieke nieuwe type koetsen die straks in de showroom in Eerbeek staan. Met deze stap hebben wij de mogelijkheid om de menner een uitgebreide keuze te geven op het gebied van koetsen; bijzondere rijtuigen naast de marathonwagens.

Voor nieuwe of gebruikte koetsen, marathon- en recreatiewagens, onderdelen, reparaties en restauraties kunt u contact opnemen met
Voskamp Hall, Coldenhovenseweg 92-96, 6961 EG Eerbeek
Telefoon 0313-651834 – info@voskamphall.nl – www.voskamphall.nl

voorbereiding-paard-en-koets-2016

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Een beurs waar je alle informatie kunt bemachtigen omtrent de mensport. Tevens hebben we weer een uitgebreid assortiment koetsonderdelen bij ons uit de webshop koetsonderdelen.nl.
We zien u graag.

 

paard-en-koets-2016

Paard en Koets beurs 2016

Al een aantal jaar is er in Ermelo een grote en toonaangevende beurs voor de mensport. Met diverse demonstraties en een groot aantal toeleveranciers van koetsen, tuig en andere producten voor de paarden sport. Men kan alles leren over de mensport tijdens de ruim 25 demonstraties per dag. Laat je zelf informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Hier kun je andere menliefhebbers ontmoeten. En advies over koetsen en toebehoren verkrijgen Kom naar hét totaalevenement van de mensport, Paard&Koets 2016 in Ermelo.

Voskamp Hall staat op 4, 5 en 6 november 2016 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met een nog grotere stand dan vorig jaar stand met talloze koetsen, marathonwagens en recreatiewagens om achter uw paarden te spannen.

Paard&Koets is wereldwijd de enige grootschalige beurs die zich volledig richt op liefhebbers van de mensport.

Paard&Koets is op vrijdag geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

www.paardenkoets.nl

BMW skelter Berg Toys

Durf jij de uitdaging aan?