Kijk rond bij Voskamp

Vanaf je luie stoel even een aanhanger of een koetsonderdeel uitzoeken? Dat kan nu! Via Google StreetView kun je nu door ons pand heen lopen.

Dan zie je pas wat onze keus is. Als je uitgerust bent, kom dan aan om het LIVE te zien.

Getoonde beelden zijn een moment opname!

snelheid buitenland aanhanger
Tiger marathonwagen enkelspan VoskampHall-9447
Hapert-afbeelding ik weet gewoon dat mijn kipper het aankan

WERK MET DE STERKSTE AANHANGWAGEN

Op uw aanhanger moet u altijd en overal kunnen rekenen. Dag in, dag uit. Daarom neemt u alleen genoegen met de allerbeste transportoplossing, die elke klus aankan en dat iedere dag weer bewijst. Net zo belangrijk is dat elke lading snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat is ook de reden waarom u de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw aanhangwagen. Daarom kiest u voor een HAPERT aanhanger van VOSKAMP HALL.

WHATEVER THE CHALLENGE
IS…BRING IT ON!

HAPERT ontwikkelt de allersterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Altijd met het oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Wij nemen geen genoegen met gemiddelde kwaliteit, we gaan voor perfectie. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om elke klus te klaren. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

BMW skelter Berg Toys
Ik-werk-met-de-sterkste

Het geheim van de smid….

Bekijk de video om zelf te ontdekken waarom Hapert Aanhangwagens zo stevig zijn. Dit oer Hollandse merk levert en produceert in Hapert (NB) zijn aanhangwagens. Met diverse toepassingen, zoals bakaanhangwagens, Kippers, gesloten aanhangwagens, autotransporters en dergelijk.

Kortom een aanhanger die je wilt hebben voor een lange toekomst.

Te koop bij Voskamp Hall in Eerbeek.

VoskampHall-Gregor Melsen powerhorse

Tijdens de Power Horse Competition 2016 in Duiven (Gelderland) heeft Sebastiaan Boersma de men combinatie van het team Idots van Gregor Melsen mogen volgen met een 360 graden video camera.

Met deze techniek kan de kijker rondom kijken. Waardoor men vanuit verschillende stand punten de video kan bekijken. Ideaal voor trainingen of zoals hier voor tijdens een wedstrijd.

Door de camera met een 4K resolutie vast te maken aan de Marathon wagen die door Voskamp Hall in Eerbeek is geleverd, hebben we prachtige beelden mogen maken.

Met je smarttelefoon kun je rond kijken en geschikt voor virtual reality. Maar je kunt ook met je muis of vinger heen en weer vegen.

Machinetransporter_HV_Transporter-Hapert-1

Hapert aanhangers zijn een van de meest  bekende aanhangers in Nederland. Voskamp Hall verkoopt ze.

Een sterke aanhangwagen met vele praktische handigheden.

Bekijk ons video en u ziet zelf waarom.

BERG Safari model

Keihard door de bossen (op een duurzame manier). Door plassen en samen met je vrienden de omgeving ontdekken. Dat kan met een Berg skelter! Bij Voskamp Hall kun je ze aanschaffen. In diverse kleuren, uitvoeringen en zelfs met versnellingen.

Hapert-aanzicht

Graag stellen wij ons voor. In deze korte video kunt u ons bedrijf bekijken en zien waar we in gespecialiseerd zijn.

Een kijkje in onze werkplaats waar we het Bovag onderhoud uitvoeren voor u, een blik bij de nieuwe aanhangers van Hapert, Humbaur en Henra en we nemen een kijkje bij de koetsen en marathonwagens.