AANHANGWAGEN KOPEN IN APELDOORN?

AANHANGER KOPEN IN APELDOORN?

Woont u in Apeldoorn of omgeving? Bijvoorbeeld Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Loenen, Uddel of Hoenderloo. Op slechts 20 minuten rijden van Apeldoorn vindt u Voskamp Hall. Als u op zoek bent naar een aanhangwagen, koets of marathonwagen bent bij Voskamp Hall aan het juiste adres. Wij voldoen aan de BOVAG eisen en beschikken over gecertificeerde keurmeesters om het onderhoud van uw aanhangwagen en koets goed te kunnen uitvoeren.

Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,4/10 op Custorate.

AANHANGER HUREN IN APELDOORN

In Apeldoorn op zoek naar een aanhanger voor bijvoorbeeld één dag? Een aanhangwagen of aanhanger is erg handig voor een verhuizing, het transport van uw gereedschap, grofvuil, snoeihout of ander materiaal. Afhankelijk van hoe vaak je de aanhangwagen gebruikt, kun je kiezen voor huren of kopen. Voskamp Hall heeft een grote verhuurvloot, waardoor je altijd wel een geschikte aanhangwagen vindt. Zo huur je al een bagagewagen  voor €75,- per week. Heb je een wat grotere aanhangwagen nodig? Bij Voskamp Hall huur je ook een plateau aanhangwagen met huif. Deze is te huur voor slechts €55,- per dag. Voor een reservering kunt u het beste bellen met: 0313-651834. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@voskamphall.nl.

TWEEDEHANDS AANHANGER KOPEN IN APELDOORN

Heeft u de aanhangwagen niet vaak nodig? Dan kan de aanschaf van een gebruikte aanhangwagen een goede oplossing zijn. Een tweedehands aanhangwagen is vanzelfsprekend goedkoper dan een nieuwe aanhangwagen. Bij Voskamp Hall vindt u een breed  scala aan tweedehands aanhangwagens, paardentrailers, marathonwagen en koetsen.

Klik hier voor het actuele occasions aanbod!

ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING VAN UW AANHANGER IN APELDOORN OF ONDERDELEN NODIG?

Heeft u aanhangwagen onderhoud of reparatie nodig? Kom dan langs bij Voskamp Hall. Vrijwel alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor uw snel weer de weg op kunt.

De BOVAG-Onderhoudsbeurt wordt altijd uitgevoerd door éen van onze monteurs die opgeleid zijn als keurmeester!

Voskamp Hall voor aanhangwagens en paardentrailers

Wij verkopen en onderhouden diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Henra, Anssems en Hulco.

Tevens verhuren wij:  hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers.

Onze klanten vertellen: