AANHANGWAGEN KOPEN IN ARNHEM?

Wilt u een aanhangwagen kopen in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij Voskamp Hall  aan het juiste adres. Tussen Apeldoorn en Arnhem vindt u de showroom en het magazijn van Voskamp Hall. Hier bent u van harte welkom om een aanhangwagen, paardentrailer of koets uit te zoeken. Ook kunt u hier onderdelen afhalen of langskomen om gereedschap te huren.

Voskamp Hall is Premium Dealer van Hapert Aanhangwagens. Hapert Aanhangwagens staan al meer dan 50 jaar bekend als de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Vrijwel alle HAPERT-modellen hebben een volledig gelast en zelfdragend frame. Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt.

Naast aanhangwagens heeft Voskamp Hall ook paardentrailers, koetsen en speelgoed op voorraad. Kom gerust langs in onze showroom in Eerbeek, wij helpen u graag!

AANHANGER HUREN IN ARNHEM

Heeft u voor een korte periode een aanhanger, hoogwerker, machine of steiger nodig in de buurt van Arnhem, Elden of Schaarsbergen? Dat kan! Bij Voskamp Hall huurt u eenvoudig voor een paar uur, hele dag of een andere periode uw gereedschap.

Naast plateauwagens en bakwagens heeft Voskamp Hall ook aanhangwagens voor het vervoeren van uw motor, paardentrailers, bagagewagens voor op vakantie, of een kassawagen / jurywagen voor bijvoorbeeld wieler- en/of paardenevents.

Speciaal voor het vervoeren van uw motor, heeft Voskamp Hall een motortrailer in de verhuurvloot. Deze is al te huur voor slechts €10,- per uur.

Gaat u binnenkort op vakantie, maar passen niet alle spullen in de auto? Voskamp Hall verhuurd tevens een aantal stevige bagageaanhangers waar mee u al uw spullen mee op vakantie kunt nemen.

AANHANGER LEASEN IN ARNHEM

Bent u woonachtig in Arnhem, Elden of Schaarsbergen en wilt u liever geen grote investering doen? Bij Voskamp Hall kunt u uw aanhangwagen ook leasen. U bepaalt zelf de looptijd. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe! Neem gerust contact met ons op!

ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING VAN UW AANHANGER IN ARNHEM

Voskamp Hall heeft een professioneel uitgeruste werkplaats. Goed onderhoud is van levensbelang voor uw paardentrailer/ aanhangwagen.

Gebruikt u uw trailer regelmatig? Laat dan jaarlijks een BOVAG-onderhoudsbeurt door een van onze monteurs uitvoeren, en voorkom ongemakken onderweg.

De controle- /onderhoudsbeurt bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • demontage wielen
 • remmen loshalen en reinigen
 • remkabels smeren en controle remvoeringen
 • controleren banden en bandenspanning
 • controleren wiellager en opnieuw afstellen
 • controleren van de verlichting
 • smeren en controleren oplooprem
 • smeren en controleren hang- en sluitwerk
 • controleren achteruitrijautomaat en kogelkoppeling
 • nakijken neuswiel en bevestiging
 • controleren as-ophanging
 • controleren bodem en kitnaden

Voskamp Hall voor aanhangwagens en paardentrailers

Wij verkopen en onderhouden diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Henra, Anssems en Hulco.

Tevens verhuren wij:  hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers.

Onze klanten vertellen: