AANHANGWAGEN IN EPE

WILT U EEN AANHANGWAGEN KOPEN IN EPE?

Een aanhangwagen kopen in omgeving Epe kan bij VoskampHall. VoskampHall heeft een ruime voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens voor de gemeente Epe. De voorraad aanhangwagens is heel divers, Voskamp verkoopt onder andere kippers, transporters, plateauwagens, bakwagens, marktwagens, verkoopwagens, bagagewagens en autoambulances. Per product groep heeft Voskamp nog tal van keus in verschillende modellen, afmetingen en bruto laadvermogens.

PREMIUM-DEALER HAPERT AANHANGWAGENS

Voskamp is Premium Hapert-Dealer hierdoor kunnen wij alle modellen aanhangwagens van dit ijzersterke merk leveren. De aanhangers van Hapert hebben een volledig gelast chassis en staan mede hierdoor bekend als de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3.500 kg.

Als Premium Hapert-Dealer zijn wij verantwoordelijk voor de volledige gemeente Epe. Dus bent u woonachtig in Epe, Vaassen, Emst, Oene of Gortel en op zoek naar een aanhanger? Kom dan langs bij VoskampHall.

AANHANGER REPARATIE, ONDERHOUD OF KEURING NODIG?

Bij VoskampHall kunt u uw kapotte aanhangwagen laten repareren. Tevens kunt u bij ons terecht voor aanhangwagen onderhoud. Wij zijn een BOVAG geregistreerd bedrijf. Bij intensief gebruik van de aanhanger bevelen wij een jaarlijkse BOVAG-onderhoudsbeurt aan. Deze kunnen onze vakmensen uit de werkplaats uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook uw aanhangwagen keuren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs in onze vestiging. De koffie staat klaar!

AANHANGWAGEN ONDERDELEN KOPEN IN EPE?

Bent u op zoek naar aanhanger onderdelen? VoskampHall heeft een ruime voorraad aanhangwagen onderdelen. Voor tal van merken hebben wij verschillende onderdelen op voorraad. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

AANHANGER LEASE

De aanschaf van een aanhangwagen is voor veel mensen een flinke investering. Het is natuurlijk makkelijk als deze investering over een bepaalde termijn afbetaald kan worden. Vandaar dat het bij ons mogelijk is om een aanhangwagen te leasen. U kiest de leasetermijn en bepaald daarmee het maandelijkse bedrag. Voor meer informatie over lease kunt u contact met ons opnemen.

AANHANGWAGEN VERHUUR IN EPE

Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Bij VoskampHall kunt u een aanhangwagen huren. Dit kan voor een paar uur, dag, week of een andere tijd. Reserveer uw aanhanger op onze website of kom langs in onze showroom.

Voskamp Hall voor aanhangwagens en paardentrailers

Wij verkopen en onderhouden diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Henra, Anssems en Hulco.

Tevens verhuren wij:  hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers.

Onze klanten vertellen: